Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomozás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nyomozás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nyomozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 78 db
Megfigyelés alatt élve

Megfigyelés alatt élve

A telefonvonalak hivatalos lehallgatása Az államszerződések, engedélyek révén felügyelheti a telefontársaságok tevékenységét. A társaságok kötelesek lehetővé tenni, hogy a biztonsági szervek és rendőrség adott esetben lehallgathassa a vonalakat. A mechanikus telefonközpontok korában a lehallgatókészüléket szakemberek szerelték fel; a hívásból származó hangjelet az áramkörök összekapcsolása révén irányították a megfelelő helyre. Mostanra a legtöbb telefonközpontot digitálissá alakították át, és a lehallgatókészülékek elhelyezése sokkal egyszerűbb lett: elég egy apró csatlakozódugaszt beiktatni. A feladat akár számítógéppel is megoldható. Hacsak nincs a lehallgatókészülék kirívóan ügyetlenül felszerelve, lehetetlen megmondani, lehallgatják-e a vonalunkat, vagy sem. A furcsa zörejek, melyeket néhányan hajlamosak egy lehallgatókészüléknek tulajdonítani, sokszor valóban csak zajok, amiket más telefonvonalakból származó jelek indukciója hoz létre. Mivel a lehallgatókészülék a telefonközpontban működik, nehéz eldönteni, lehallgatnak-e minket; nincs érzékelhető különbség a hangerőben. Függetlenül attól, hogy lehallgatják-e a beszélgetések tartalmát, a kommunikációs adatokat automatikusan gyűjtik és tárolják: mind a telefontársaság számlázási osztálya, mind a biztonsági szolgálatok számára.

Lehallgatás

Lehallgatás

Komplett rendszerek, szettek esetén 10% engedményt adunk árainkból! Szervizünkben hallókészülékek, híradástechnikai eszközök javitását rövid határidővel vállaljuk. Vidéki ügyfeleink részére postai utánvétel ill országos futárszolgálat megoldott.

Bundespolizei

Bundespolizei

Németországban is működik csendőrség típusú rendvédelmi szerv, a Bundespolizei (Szövetségi Rendőrség). A testület neve egészen 2005-ig Bundesgrenzschutz (Szövetségi Határőrség) volt, azonban mivel a szervezet már régen ellátott általános rendőri feladatokat is, nevét módosították. A név maga megtévesztő, mivel a szervezet feladatköre főként a határellenőrzésre, a repterek ellenőrzésére, a szövetségi épületek őrzésére, a közjogi méltóságok védelmére, a tartományi rendőri erők támogatására, illetve a terrorelhárításra terjed ki. A klasszikus rendőri feladatokat a tartományok önálló rendőrségei látják el. Nyomozati jogkörrel a Bundespolizei csak kis mértékben rendelkezik, kiemelt, több tartományt érintő bűnügyekben önálló, civil szövetségi bűnügyi rendőri szerv, a BKA (Bundeskriminalamt = Szövetségi Bűnügyi Rendőrség vagy Hivatal) gyakorolja a nyomozóhatósági jogköröket.

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakma

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakma

Tájékoztató leendő tagoknak! Az iskola/tanfolyam elvégzését követően először a szakmai igazolványt kell kiváltaniuk a lakóhely szerint területileg illetékes rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztályán. A szakmai igazolvány kiadásáért 6.900 Ft igazgatási szolgáltatási díjat kell a rendőrség részére a kérelem beadásakor fizetni. A szakmai igazolvánnyal lehet megkeresni a kamarának a lakóhely szerint illetékes területi szervezetét.

Apolló-007

Apolló-007

Az APOLLÓ-007 Kft.1997. november 1-jétől foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatásokkal, ezen belül vállalatok, üzletek objektumainak őrzésvédelmével, rendészeti feladatainak ellátásával, alkalmi pénzkísérésekkel, biztonsági takarítással, rendezvénybiztosítással.

V.I.J.P

V.I.J.P

Élete során minden embernek döntések sorozatát kell meghoznia. A jó döntés alapja a megbízható és ellenőrzött információ. Ezen információk megszerzésének a garanciája a különleges szakmai ismeretekkel, képességekkel és kapcsolatokkal rendelkező magánnyomozó. Cégünk munkatársai birtokában vannak mindazon speciális feltételeknek, amelyek partnereink életét megkönnyíthetik. Magánnyomozói és információszerző tevékenységünket gazdálkodó szervezetek, biztosító társaságok, ügyvédek, fejvadász cégek, pénzintézetek, felszámolók és bírósági végrehajtók, magánszemélyek részére egyaránt ajánljuk.

Baráth és Társa

Baráth és Társa

A Baráth és Partnerei Biztonsági Tanácsadó és Magánnyomozó Ügynökség, Magyarország piacvezető magánnyomozó irodája honlapján. Oldalainkon tallózva, megismerkedhet irodánk rövid történetével, igényelhető szolgáltatásainkkal, azok megrendelésének lehetőségeivel. Tevékenységünk során elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak, a hatályos törvényeknek való megfelelés, a személyi és más adatok védelme, a diszkréció fokozott megtartása iránt. Egyedi szolgáltatásként biztosítjuk jelenlegi és leendő ügyfeleink részére, a személyes megbeszélést bármilyen okból nélkülöző ingyenes konzultáció, a megrendelés, megbízás lehetőségét. Lehetővé tettük a megbízás során gyűjtött és elemzett, értékelt információk és dokumentációk megtekintését, letöltését szerverünkről biztonságos kapcsolaton keresztül.

Cattani Magánnyomozó

Cattani Magánnyomozó

Munkatársaink legtöbbje több évtizedes különböző rendőri és állambiztonsági területen szerzett tapasztalattal, felsőfokú szakirányú végzetséggel, és jelentés gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Mindennapi munkánk során meghatározó szerepet játszik az információszerzés, legyen az a magánélet vagy a gazdasági szféra bármely szegmensében.

DELTA Biztonságszolgálat

DELTA Biztonságszolgálat

Az ügyfelek felkérésének teljes diszkréció biztosítása mellett teszünk eleget. A tevékenységünk során az operatív felderítés hagyományos módszereit és modern eszközeit is felhasználjuk. Minden egyes tevékenységünk esetében előzetes egyeztetést követően, korrekt árajánlatot készítünk és precíz végrehajtást nyújtunk!

Hirdetés
DERIK Hungária

DERIK Hungária

Tevékenységünk teljes diszkrécióval és a vonatkozó jogszabályok betartása mellett végezzük. Személyes megbeszélés során a megoldandó feladat ismeretében kerül sor a feladat ellátásához szükséges erőforrások és idő meghatározására. A magánnyomozási feladatok költsége alapvetően magánnyomozói óradíjból, gépkocsihasználat díjából és egyéb költségekből áll.

detektív 77

detektív 77

A magánnyomozó a szerződés teljesítése érdekében adatot gyűjthet, felvilágosítást kérhet; az igazolvány bemutatását követően hivatalos iratokba, nyilvántartásokba betekinthet, készíthet azokról kivonatot, másolatot, ha erre a személyes eljárása esetén a megbízó is jogosult és arra kifejezetten felhatalmazta, feltéve, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az államtitokról és a szolgálati titokról szóló törvény másként nem rendelkezik.

DRACO Magánnyomozó Iroda

DRACO Magánnyomozó Iroda

Cégünk vezetése több éves rendvédelmi szervnél végzett szakmai gyakorlat, valamint személy és vagyonvédelmi tevékenységben szerzett szakmai tapasztalatai megszerzését követően döntött a magánnyomozás, vagyonvédelem és rendészeti tevékenység privát szférában történő végzése mellett. Nem titkolt célunk, hogy a több éves tapasztalatok birtokában az Önök elvárásainak és igényeinek mind szakmailag, mind pedig emberileg tökéletesen megfelelve nyújtsunk olyan szolgáltatást, mely elsősorban a magánszemélyek, illetve azok tulajdonának professzionális megóvására irányul.

Dr. Molnár Attila

Dr. Molnár Attila

Magánnyomozó irodám Kaposváron van. Működési területem elsősorban Somogy Megye, de kiterjedt szakmai és személyes kapcsolatokkal rendelkezem az egész Dél-Dunántúlon, és a Balaton környékén is. Ha olyan információra van szüksége, melynek megszerzése problémás, forduljon hozzám bizalommal.

Euro Detection Consulting

Euro Detection Consulting

Magánszemélyek és gazdasági társaságok megbízásából végzünk magánnyomozást Magyarországon a legmagasabb szakmai tudással rendelkező munkatársainkkal. Cégünk üzleti hírszerző tevékenységet végez árkartell leleplezése, üzleti konkurencia tisztességtelen magatartásának felderítése, üzleti titok megszerzésének megakadályozása, az információ kiszivárgás módjának felderítése tárgyában. Vagyonvédelmi feladatokat, ezen belül objektumok, lakóparkok-, épületek, illetve magánszemélyek védelmét vállaljuk, és rendezvények biztosítását is szakszerűen látjuk el

Bardóczy Zsolt

Bardóczy Zsolt

Magánnyomozói irodámat azért alapítottam, hogy a több évtizedes bűnügyi, nyomozói munkám során megszerezett tudásom és tapasztalatom alapján, hatékony eszközt kínáljak megbízóim részére a problémáik megoldásához. Szoros együttműködésben dolgozom a rendőrség különböző szintű szerveivel, és az élet minden területére kiterjedő tudással rendelkező szakértőkkel.

Goldeneye Detektív Iroda

Goldeneye Detektív Iroda

A Goldeneye Detektív Iroda 2008. januárjában alakult azzal a céllal, hogy a mindenkori hatályos jogszabályok szerint magasfokon képviselje és tevékenységével elősegítse a megbízók jogos érdekeinek érvényesítését, legyen szó jogi-, gazdasági társulásokról vagy magánszemélyekről.

Haiszky Ernő

Haiszky Ernő

Ha Ön csak véletlenül, az internetes barangolás közben látogatta meg honlapomat, akkor remélem, hogy szakterületemről, tevékenységemről érdekes, esetleg egy későbbi időpontban az Ön számára is hasznos információkat olvashat. Ha ismerőseitől, üzlettársaitól, netán egykori, vagy jelenlegi ügyfeleimtől hallott munkáimról, azok eredményeiről, akkor jól tudja, hogy miért kereste fel ezt az oldalt. Működési profilomról, szerződéses partnereimről, a szakmai munkát érintő kérdésekről a weboldal, Önnek megfelelő nyelvi változatának megnyitása után kaphat részletesebb információkat.

Tuti menü